Artisterna är på gång!

Hellooooooo,

Otmane in the house! Idag har nog varit en av de skönaste dagarna på länge. Vi har varit riktigt sega på att blogga men vi har varit lediga nästan hela förra veckan. Det var riktigt skönt med lite softish.

Iaf, tillbaka till det seriösa. Jag, mr Otmane, har idag ringt runt till en massa stora artister för att försöka få tag på de. Jag började med att ringa till Da Griot och pratade med hans manager. Han tyckte det lät väldigt bra och ville ha lite mer information via mail, så det ska jag skicka till honom nu med en gång!

Sen pratade jag med IOGT-NTO som verkligen inte kunde hjälpa oss med någon sponsring, det var lite tråkigt :( Tora Andersson som jag pratade sa att vi kunde skicka ett bidragsansökan men han sa också att vi inte skulle få upp våra förhoppningar eftersom det fanns en stor chans att det inte skulle bli av.

Jag pratade med www.blixten.se senare för att försöka boka lite artister. Det är ju en "bokningsbyrå" om man säger så, som hade en massa artister man kunde boka. De ville att vi skulle skicka ett mail till en viss person så det ska jag göra så fort som möjligt. De artisterna vi hade tänkt oss där var Petter, Ison o Fille, Darin och Afasi & Filthy. Men nu när jag skickar mail kan jag söka efter de som nappar!

Jag pratade efter det med Medinas manager och han lät väldigt intresserad. Han sa som så att Medina spelar på 5 välgörenhetskonserter om året och just nu har de bara spelat 2. Så vår välgörenhetskonsert kan vara en av de 5, det enda managern ville ha var att vi skickar lite om hur exponeringen går till, alltså var pengarna vi får in ska gå någonstans. Så det ska jag skicka till managerna snarast möjligt. 

Efter detta samtal tog jag kontakt med Chris Mhinas manager, och han hade tydligen redan fått information, det måste nog ha hänt att jag eller Johanna eller Elin har skickat info till managern. Det var så att managerna skulle ner till stockholm den här veckan och han ville att jag skulle ta kontakt med honom nästa vecka istället så ska vi försöka fixa upp någonting med Chris Mhina.

Vi hoppas verkligen på det bästa. Jag måste också ta kontakt med Johanna så snart som möjligt, eftersom jag har råkat, klumpig som jag är, tappat bort några nummer tror jag :( till dj:n och paragon tror jag det var.

VI HÖRS SNART BLOGGEN :) PEACE OUT, don't do drugs.

Dela |
 

(0 - 0 röster )

Rösta här:

1 kommentar
Grymt jobbat Otmane!!! Det verkar som att det börjar rulla på! Hoppas att det är många som nappar så att ni kan locka dit många gäster=) Du får se till att inte göra allt själv bara, utan delegera lite oxå;) Hur går det med marknadsföringen till gäster, har Haben kontaktat några bloggare?? Lycka till med allt!!

2011-05-09 19:23

Elin

Fler artiklar