Februaris arbete

Ojoj, tog tid innan jag kom på hur man la upp ett blogg inlägg. Och jag hoppas att detta blev ett blogginlägg? Annars ligger jag illa till..

Det var ett bra tag sen vi uppdaterade märkte jag! Tror inte vi har haft så mycket att säga till om kanske?
Idag hade vi möte med vår handledare för att stämma av lite hur vi ligger till. Och jag kan ju säga att vi har legat lite på latsidan den senaste tiden. Har inte blivit så mycket gjort faktiskt, förutom lite småjobb såsom att fixa sponsorer. Men nu märker man att tiden börjar gå och det är snart dags att vara klara!

Vi har en del av filmen kvar, vi har en sista minuten intervju inbokad i Mars och sen ska vi ta hela vårat sportlov till att bara jobba, filma och marknadsföra projektet. Glad Börjar bli dags att klippa ihop filmen nu och se hur vi ligger till.

Annars så har jag gjort affischen idag iallafall, blev väl en liten "skissplan" kanske än så länge, så får man bättra till den när man vet vad man ska ändra på.

Men nu ska vi uppdatera oftare och få mer saker gjorda, så vi hörs inom kort! Flört

 

/Malin

Dela |
 

(5 - 7 röster )

Rösta här:

1 kommentar
Stina Hähnert

Va kul att läsa om hur det går!! Jag fick ju "äran" att få möjligheten att se lite från filmen (när jag va o hälsade på i Rudbeckianska), så kanonbra ut!!! Hoppas det fortsätter flyta på bra o att ni blir nöjda! Spännande att höra sen hur visningen gick! Glöm inte att blogga om det ; ) !

Lycka till nu o tvekainte att höra av er om ni behöver hjälp me nåt!

: )

2012-02-16 14:01

Fler artiklar