Drugsmarts läslovsquiz

Drugsmart firar läslov! Den 31 oktober till 2 november kan du delta i våra quiz på Instagram och ha möjlighet att vinna en bok!

Läslovs quiz med bokvinst!

Under den 31 oktober-2 november kan du delta i Drugsmarts quiz på Instagram och vinna ett exemplar av boken Eleanor & Park av Rainbow Rowell. Du kan tävla oavsett var i landet du är, bara du har en användare på Instagram.

Gå till Instagram

Vi lottar ut totalt 5 vinnare bland alla som deltar under de tre dagarna. Du behöver alltså inte ha alla rätt för att ha chansen att vinna, det är deltagandet som räknas. Att delta alla tre dagarna ökar chansen att vinna. Det kommer ett nytt quiz varje dag senast kl 12.00.

Alla vinnare offentliggörs i ett inlägg på Instagram den 7 november och meddelas via DM. Du måste ha en adress i Sverige för att kunna ta emot vinsten. Om vi inte får svar på DM inom en vecka förbehåller vi oss rätten att lotta ut en ny vinnare.

Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Instagram.

Såhär deltar du:
Gå in på @drugsmart på Instagram
Öppna upp stories och svara på frågorna

Om boken:
Eleanor och Park lever helt olika liv. Hon har precis flyttat tillbaka till sin mamma, småsyskon och styvpappa efter att ha bott någon annanstans i ett år. Hemma hos dem finns det dåligt med mat och pengar. Styvpappan dricker för mycket och är våldsam. Det är motsatsen till Park, som lever ett lugnt liv med sina föräldrar i en fin villa. En dag hamnar de bredvid varandra på skolbussen. Och nästa dag igen. De lär känna varandra och Park börjar förstå mer och mer om Eleanors liv.

Fler boktips finns här!