Om webbplatsen

Vårt mål är att webbplatsens innehåll ska vara tillgängligt för så många som möjligt. Här kan du läsa om allt ifrån cookies till vilka som svarar på frågor.

 

Webbläsare

Webbplatsen fungerar bäst i en modern webbläsare, som exempelvis de senaste versionerna av Chrome, Firefox, Opera, Safari eller Edge. Microsoft Internet Explorer rekommenderas inte då den inte längre uppdateras!

Teknisk lösning

Webbplatsen är byggd publiceringsverktyget WordPress. Lanseringen skedde 27 december 2021. Stort tack till webbyrån Triggerfish!

Navigera med tangentbord
Vi har försökt att ha innehållet i en logisk ordning för att underlätta för dig som navigerar med tangentbordet.

Anpassad formgivning
Webbplatsen är byggd för att fungera i alla plattformar och fungerar i både dator, smartphone och läsplatta.

Tillgänglighet
Webbplatsen följer webbtillgänglighetsdirektivet och vi jobbar löpande med förbättringar. Webbplatsen strävar efter att uppnå tillgänglighetskraven i Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 nivå AA. Om du ser förbättringsmöjligheter eller brister kontakta oss!

Kontakta oss

Webbplatsen använder kakor

Personuppgifter på webbplatsen

CAN är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifter på webbplatsen.

Användning av personuppgifter

Frågor och svar

Din e-postadress behövs endast för att du ska få ett svar, vi ser aldrig din e-postadress. Din fråga kan komma att publiceras under frågor och svar eller i rapporter som Ungas frågor och svar, men då skrivs den om och all personlig information tas bort.

Vi som svarar på frågor
Det är vi på Drugsmart som svarar på frågor men för att hinna med alla frågor har vi hjälp av våra kollegor på Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning, CAN.

Gå till can.se